I Forum Advokater gør vi en særlig indsats for familiemægling i skilsmissesager og sager om børn i brudte familier.

Sagsbehandlingstiden i Familieretshuset er desværre blevet så uendelig lang, at mange flere familier end tidligere kommer i klemme.

Men I behøver ikke lade de lange sagsbehandlingstider få indflydelse på den løsning, der er bedst for jer.

Løsningen kan I selv finde ved en konstruktiv mægling med uddannede og erfarne mæglere, og I kan lave lige netop den aftale der passer bedst i netop jeres situation.

Det kan være, I skal have en foreløbig aftale, der gælder i en prøveperiode eller indtil mødet i Familieretshuset, som ligger ude i fremtiden. Det kan også være, I laver en aftale, der skal gælde indtil I senere får lyst til at ændre den sammen.

Jo længere tid en konflikt varer, jo mere belastende bliver den for både børn og voksne, og jo sværere bliver det at finde en konstruktiv løsning.

Jo tidligere, I løser jeres konflikt, jo bedre er jeres fundament for et fremtidigt samarbejde. Til gavn for jer selv og til gavn for jeres børn.

Vores erfarne og dygtige konfliktmæglere hjælper jer med at løse konflikterne i familien i forbindelse med brud og når I er uenige om børnene.

I forbindelse med konfliktmægling kan vi ikke yde egentlig juridisk rådgivning, da vi skal være neutrale og upartiske, men vores viden og erfaring som advokater gør, at vi kan hjælpe jer med at sikre, at I får taget stilling til alle de væsentlige juridiske forhold.

Vi finder altid et tidspunkt, der passer jer, og vi kan som regel starte en mægling indenfor et par uger efter I kontakter os. Prøv det – vi ved det virker.

Ring eller skriv til advokat Allan Ohms (tlf.: 46380321 mail: ao@forumadvokater.dk) og få nærmere oplysninger.