Anbefalinger – hjælp til bolighandel

Kære Charlotte,
Hvor dejligt at kunne sætte punktum for handelen inden jul – og nytår.
Det har atter været en fornøjelse at kunne trække på din ekspertise, iblandet en værdsat humoristisk sans.

Glædelig Jul – og god, velfortjent ferie.

Hans Ejvind

Charlotte Svane får hermed min varmeste anbefaling! Boligkøb er ikke noget vi almindeligt dødelige står med til hverdag, derfor er det helt afgørende med kyndig rådgivning; og det får man af Charlotte Svane. Med et falkeblik gennemgår hun samtlige dokumenter, og med en venlig og pædagogisk facon, får hun dig, som køber, til at føle dig tryg og godt tilpas i den stressende proces. 5 stjerner og en kæmpe tak til Charlotte.

Tobias, FØRSTEGANGSKØBER

Mange tak for særdeles kompetent og kyndig assistance i forbindelse med vores køb af sommerhuset. Det har været til stor hjælp for os undervejs i forløbet.
Med venlig hilsen

Finn og Vibe, OM KØB AF SOMMERHUS

Jeg har hele vejen følt mig virkelig godt hjulpet med værdifuld rådgivning og effektiv og hurtig ekspedition. Det har på alle måder været en fornøjelse.
Venlig hilsen

Niels

Hej Charlotte
Tusind tak og stort tak for din altid effektive indsats og håndtering
Med venlig hilsen

Trine og Jes, OM KØB AF VILLA SOM VAR EFTERTRAGTET AF MANGE ANDRE
Charlotte Svane er god TAK!
Ronald

Kære Charlotte
Tak for dine indspark og arbejde i tilknytning til salget af vores ejendom på SXXX. Vi er meget tilfredse med resultatet, og det er dejligt for os, at have fået kontakt med dig, hvilket vi tillader os at anvende i tilfælde af, at vi må søge juridisk bistand fremover.
De bedste hilsner

Helen og Carsten, FANDT SELV KØBEREN OG SÅ HJALP VI MED SALGET

I forbindelse med en ret kompliceret hushandel, har juridisk rådgiver Charlotte Svane været en kæmpehjælp, professionel og med humor gennem hele forløbet. Det har været dejligt, for det havde vi ind imellem brug for. Og det hele LYKKEDES. Vi har følt os meget trygge gennem hele forløbet, har fået præcis og hurtig tilbagemelding på alt. Der har ikke været et eneste spørgsmål, som ikke blev besvaret, vi kan varmt anbefale Charlotte.

Eva og Gert, OM KØB AF VILLA OG SAMTIDIG NEDLÆGGELSE AF LANDBRUG
Vi takker mange gange for bistanden med købet. Vi er meget tilfredse og har følt os i gode hænder, og så er vi først og fremmest faldet godt til i vores nye hjem. Så alt er godt!
Hilsen
Christian og Filo
Kære Charlotte.
Vi siger ogsa tak for samarbejdet. Det har fungeret helt problemløst, og vi har følt og helt trygge ved forløbet.
Tak for det.
Mange hilsner
Lilli og Mogens

Hej Charlotte.
Hold da op. Jeg troede det her bare var som at smutte en mandel.
Hatten af for din professionalisme og arbejdsindsats.
Hilsen

Peter

Kære Charlotte
Vi vil også gerne sige dig tak for et rigtig godt arbejde. Vi er faldet godt til i det nye hus og er dig enorm taknemmelig for du i sin tid kunne træde til på samme dag vi kontaktede dig. Vi har følt os trygge gennem købet og vil gerne sige dig tak.
Du/I ønskes alt godt i fremtiden

Amalie & Rasmus

Kære Charlotte. Jeg takker dig mange gange for din yderst professionelle sagsbehandling – igen! – og i særdeleshed takke dig for, at du spottede den mulige asbestforurening, som jo desværre viste sig at findes. Utvivlsomt havde jeg nu været den uheldige ejer af et asbestforurenet hus, hvis ikke du havde været på sagen. Jeg tør slet ikke tænke på, at jeg måske først ville finde ud af det, når lægerne en gang ude i fremtiden havde stillet diagnosen på min lungekræftsyge søn.

Helge, OM EN HANDEL ANNULLERET GRUNDET ASBESTFORURENING

Vil i øvrigt sige at du har været super at have med i forløbet, har været en kæmpe hjælp. Tak for det.

Britt

M og jeg siger tak for din og Allans gode og grundige assistance ved vores huskøb. Det har være en kæmpe lettelse for os at ide, at I bare havde styr på tingene.

Kasper, UNGT PAR SOM KØBTE DERES FØRSTE VILLA