Værdier

Vi arbejder med MOFFH-værdier – og hvorfor skriver vi så det?

Vi siger det ikke for at være smarte eller politisk korrekte. Vi siger det, fordi det er en del af vores måde at arbejde på. Vi arbejder med værdier. Og de hjælper os til at blive bedre. I dagligdagen kalder vi dem MOFFH! Det står for Menneskelighed. Ordentlighed. Faglighed. Flid. Humor. Og vi ved godt, at det er fyldige ord, så vi øver os  i det. Hver dag. Og når det smutter, så lærer vi af det og tager læringen med på rejsen. Fortæl gerne, når du oplever vi overbevisende lykkes med – eller hvis vi misser – værdierne. Det hjælper os aktivt videre med at levendegøre dem

De fem værdier samler vi i én enkelt overskrift, der hedder: VI GØR, HVAD VI SIGER. Den sætning stammer fra en gave fra en kunde, der har foræret os noget så sjældent som en forsølvet lægtehammer med budskabet: “Det er vigtigere, hvad du gør end hvad du siger”.

Det er vigtigt at alle på vores hold har lyst til og vilje til at forholde sig til værdierne – ikke bare i dag, men resten af arbejdslivet. For at nå i mål arbejder vi i Forum Advokater så at sige på et fundament af værdier, der efterleves.

Vi skal altså i dagligdagen have fokus på de værdier, der bærer vores virksomhed. Og det hjælper vi hinanden med og vi understøtter det med intern uddannelse. Og så er vi pinligt bevidste om, at det ikke kan lykkes altid. Vi er jo mennesker. Ikke robotter.

Mennesker fejler, men undgår at gentage fejl. Robotter kan også fejle og gør de det, så bliver fejlen gentaget dag efter dag. Så vi er glade for, at værktøjet hos os er mennesker. Mennesker, der er engagerede og dygtige og som arbejder med værdierne. MOFFH!