Hvad siger kunderne

Lad mig benytte lejligheden til at sige tak for din hjælp med at komme i mål.

Din indsigt og din diplomatiske facon har været uundværlig i processen, og formentlig afgørende for at vi er nået i mål på en måde der gør at jeg med overbevisning kan indstille aftalen til underskrift.

C.C.

Kære Charlotte Jeg takker dig mange gange for din yderst professionelle sagsbehandling – igen! – og i særdeleshed takke dig for, at du spottede den mulige asbestforurening, som jo desværre viste sig at findes. Utvivlsom havde jeg nu været den uheldige ejer af et asbestforurenet hus, hvis ikke du havde været på sagen. Jeg tør slet ikke tænke på, at jeg måske først ville finde ud af det, når lægerne en gang ude i fremtiden havde stillet diagnosen på min lungekræftsyge søn.

Det lykkedes mig så heller ikke i andet forsøg at blive husejer, så du kommer helt sikkert til at høre fra mig igen. Næste gang, som jo så bliver tredje gang, håber jeg så også bliver lykkens gang for mig.

Hav det godt så længe.

H. J.
Vi er enormt tilfredse med at vi valgte Forum Advokater (Allan Ohms og Charlotte Svane) til vores huskøb i Roskilde. Forum hjalp os med at lave forhandlingsstrategi så vi landede en god pris på huset. Forum hjalp os også med alt det formelle omkring tinglysning, refusionsopgørelse m.v. Det var en kæmpe lettelse for os at vi vidste at Forum bare havde styr på tingene! Jeg kan på det varmeste anbefale Forum.
Kasper Christiansen

Tak for din e-mail og ikke mindst din indsats de forgangne uger. Som du skriver har det ikke været en nem proces, men nu har vi med bl.a. din hjælp en aftale, og må bede til at den holder.

Som du skriver har du ikke mødt vores to piger, men som du måske kan få indtryk af på billederne her er det to meget dejlige piger, som i dag var “hjemme igen” for første gang.

Det nød vi alle tre meget.

Jeg betaler som aftalt halvdelen af din faktura her til aften.

Jeg håber jo ikke vi snakkes ved lige foreløbigt, men uanset hvad skal du vide at du har gjort en forskel. Tak for det.

Ulrik

Forumadvokater har været en uovertruffen hjælp i forbindelse med ophævelse af en købsaftale på et hus. De agerede proaktivt, hurtigt og effektivt, hvilket sparede mig for en del penge. Regningen for deres indsats var absolut beskeden.

Helge Hjemmemekkeren

Det er mit indtryk at: Alle sager som har F.A. interesse går de meget op i og behandler dem grundigt og godt.

Erik J. Nielsen

Fremragende faglighed og menneskelighed.

Jørgen Skou Larsen

En erfaring med retsmægling.
Jeg har haft en meget konstruktiv oplevelse med retsmægling, og vil gerne opfordre andre til at gøre brug af denne metode.

Retsmægleren skaber et rum, hvor man med tillid kan fremføre det der er på hjertet, og parternes advokater støtter og vejleder undervejs, både i den fælles snak og den individuelle når der er brug for det. Det at parterne får lyttet og kan anerkende hinandens historier – uden at man behøver at være enige, kan være en meget forløsende proces. Det kan føre frem til, at man selv formulere de “aftaler” man ellers ville blive pålagt ved dom, men her med personlige nuancer som ikke er muligt i retten.

Uanset hvilken emne eller ting der bringer folk i retten, så vil jeg varmt anbefale retsmægling, da dette åbne og tillidsfulde rum altid vil kunne give muligheder, der ikke ses i det mere stive retssystem, og man kan samtidig også glædes over at der spares tid og penge ved denne konstruktive løsning.

En meget stor tak til Allan Ohms for hans personlige støtte og juridiske vejledning – som førte til mere end jeg kunne forvente i retten.

Lena E. Sørensen

Vi opsøgte Allan Ohms for at få hjælp til at håndtere tilbagevendende konflikter i vores ægteskab. I mediationen støttede Allan Ohms os i at lytte til hinanden, og vi oplevede noget af det største mellem mennesker: “Hinsides forestillinger om rigtigt og forkert, findes en anden verden. Der kan vi mødes” (citat fra Rumi).

Vi sender en varm tak til Allan Ohms for at guide os ind i “den anden verden” og støtte os i udviklingen af en værktøjskasse til håndtering af potentielle kommende konflikter

Ida og Henning

Jeg kan ikke anbefale Forum Advokater nok, Jeg har selv været kunde i forbindelse med et dødsbo, og jeg læser med stor fornøjelse især Allan Ohms og Øvlisens kommentarer i den juridiske brevkasse i Berlingske Business.

Få advokater spænder over så meget. Man føler sig virkelig i gode hænder. Det vigtigste for mig var, at jeg fik et ærligt svar på, hvordan mine problemer kunne løses. Man føler sig ofte hjælpeløs i forbindelse med de indviklede juridiske regler og love, men med Forum Advokater føler man sig tryg, og man føler, at de gør, hvad der er muligt for at hjælpe én. I mange af livets forhold er det jo usikkerheden, der er det værste, den fjernes med viden og eksperthjælp hos Forum.

Aviva Lørup

Tusind tak til Allan Ohms og Birgitte Grau for en utrolig behagelig behandling af vores sag.

Vi blev mødt med hjertevarme og med en følelse af, ikke blot at være “endnu en kunde i butikken”, men som mennesker med personlige kampe, udfordringer og følelser.

Jeg ved egentligt ikke, hvad min mor og jeg havde forventet os af mødet, men ved i hvert fald, at vi ikke havde troet, at mødet skulle starte ud med: “Hvordan har du/I det?” Vi fik en god snak om livet og de op- og nedture, det nu en gang bringer. Var en tur down memory lane og fik gode råd til, hvordan man kommer videre i livet.

Udover det personlige og menneskelige aspekt, så er Forum Advokater nogle dygtige, professionelle og effektive advokater og sagsbehandlere.

Vi kan kun varmt anbefale Forum Advokater, som vi i øvrigt selv var blevet anbefalet at kontakte.

Mette Legarth

Allan Ohms har hjulpet os i en kompleks arvesag. med Allan har man ikke blot en kompetent advokat ved sin side, men et menneske af kød og blod, der formår at give juraen et menneskeligt ansigt, og som viser en høj grad af empati og engagement. Dette har været mindst lige så meget værd, som det gode resultat der kom ud af samarbejdet. Tusind tak, Allan.

Rikke Bendsen

Allan er en advokat med hjertet på rette sted, som virkelig brænder for at gøre en seriøs forskel og ikke kun følge reglerne for reglernes skyld.

Skulle jeg en dag bruge en advokat ville jeg altid vælge Forum Advokaterne.

Flora Tara Skouboe Melchiorsen

Jyllingehallerne har gennem en årrække anvendt Forum Advokater som fast juridisk rådgiver. Bestyrelsen har fået god sparring og bistand såvel i forbindelse med ansættelseskontrakter, selskabsomdannelse, vejledning af borgere i vores daværende stormcafé, vedtægtsændringer, brandforsikring, etablering af byggeorganisation med videre – og Allan Ohms har gennem en årrække været dirigent på vores forsamlinger. Nærværende, engagerede og sobre rådgivere. Og så bor de tæt på og kender derfor den lokale ildsjælekultur og de forhold, der på kryds og tværs gør det spændende at være en del af lokalsamfundet i vores del af Roskilde kommune.

Lars Lindskov, Bestyrelsesformand

Altid venlige at tale med. Har god forståelse for at ethvert problem, nødvendigvis ikke løses med en retssag, men at gode argumenter tilsat en stor portion realisme, ofte er den billigste og hurtigste løsning.

Jan Grye Pedersen

Super god og professionel rådgivning.

Vores sag blev håndteret rigtig fint og endte med et langt bedre resultat end forventet takket være Susanne Graffmann.

Rie Juul Jensen

Jeg har brugt Helene Treschow til udarbejdelse af forligsaftale ved salg af fælles hus med min ex. kæreste. Vi var ikke i stand til at komme overens med økonomien omkring salget uden Helenes hjælp. Hun var mit skjold.

Jeg kan helt klart anbefale hende. Hun er meget dygtig og kompetent, forstående, imødekommende og hjertevarm

Anette Vad

Kompetent og personlig service.

Helene Treschow hjalp mig igennem en sag om forældremyndighed med en meget kompetent og personlig service. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at der var styr på min sag.

Jacob Svendsen

Facebook siden er god og informativ. De gange jeg har haft brug for hjælp, har der været en utrolig hurtig respons – det har været rigtig fint og gjort, at jeg har fået løst de problemer/opgaver/udfordringer jeg har haft. I gamle dage hed det problemer – nu hedder det udfordringer, men skidt bare vi får klaret det. Så – jeg har været meget glad for den kontakt jeg har haft med Forum Advokaterne.

Carsten Yde Lassen
Helene Treschow fra forumadvokater har siden januar måned 2019 været en helt fantastisk støtte i en sag hvor jeg søgte nedsat samvær over min søn.

Helene er meget støttende og meget lyttende i den mentalt hårde kamp imod systemet.???

Igår d 6/11-2019 vandt vi den seje kamp, og fik det nedsat samvær ❤ ❤

Caroline

Jeg har kun positivt at skrive om forumadvokaterne og specielt Helene treschow. De har hjulpet mig igennem et helt år, lyttet til mine behov og rådgivet mig hvad der er bedst for mig og ikke hvad de ville tjene flest penge på.

Helene har stået til rådighed nærmest 24/7 og har brugt tid på at snakke med mig om mine muligheder. Derudover er de meget ærlige om ens chancer i fx. retten.

Jeg har kun positive ting at sige om forumadvokaterne.

Kunde

Allan Ohms oplever jeg overbevisende engageret, kompetent og kompromisløs i jagten på den rigtige løsning. Allan Ohms kan anbefales til alle der vil mere end blot have ret.

Carsten Dahl