Galleri NB, Gasværket, Roskilde holder udstilling med døden som tema. Det sker fra 22. januar – 26. februar. Advokat Alan Ohms, Forum Advokater medvirker i en del af galleriets levendegørelse af temaet. Det sker onsdag d. 2.2. kl.19-21 under overskriften:

DIT SIDSTE ØNSKE- en dialogaften om testamenter, arv og muligheder.

Hvad kendetegner et godt testamente? Hør om muligheder og overvejelser i forbindelse med at oprette dette. Hør advokat(H) Allan Ohms, Forum Advokater fortælle om mulighederne. Det sker på en meget levende og lærerig måde. Der er adgang til spørgsmål og til en dialog, der er lidt bredere end blot ”det juridiske”. Advokat Allan Ohms er bl.a. kendt som redaktør af Dine Penge.dk i Berlingske og fra DR 1 som mediator i ”Nabokrig”.

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Tilmelding til katja@nbgal.dk
inden d.27.01.11

I udstillingen medvirker en række internationalt anerkendte kunstnere. De deltagende kunstnere blev bedt om at udstille deres afsked med livet – deres egen kiste.

Deltagende kunstnere: Paul Smulders (Holland), Frode Steinicke, Thomas Nymark, Edward Fuglø, Mette Rishøj, Michael Isling, Vilmantas (Litauen), Carsten Frank, Thomas Andersson, Jacob Brostrup, Frederik Lindskov.

galleri NB Vindeboder 1a – 4000 Roskilde – tlf 4632 6108 – Mob. 26 33 63 08 – E-mail: katja@nbgal.dk www.gallerinb.com