Helene Treschow

Familieadvokat

MERE OM MIG FAGLIGT OG MENNESKELIGT

Familieadvokat i Forum Advokater, og stolt af det.

Jeg beskæftiger mig med forhold, der har afgørende betydning for vores liv og livskvalitet, så jeg sætter en ære i at gøre en forskel for de mennesker, jeg møder på min vej”.

Karrierekvinde, mor til tre, og årgang 1980. Mit arbejde som familieadvokat har stor betydning i mit liv. Siden 2006 har jeg nærmest udelukkende beskæftiget mig med familieret. Særligt delebørnsfamilier, der er uenige om forældremyndighed, børns bopælsadresse og/eller om samvær. Jeg rådgiver også om alle de spørgsmål derimellem, som delebørnsforælder kan støde på i dagligdagen.

Jeg hjælper delebørnsforældre i Familieretshuset, hvor jeg har deltaget i adskillige møder. Herudover har jeg ført et stort antal forældremyndigheds- bopæls-, og samværssager ved domstolene. Jeg holder i hånden hele vejen. Når en forælder står overfor at skulle i Familieretshuset og/eller domstolene, betyder “det lille ekstra” hos en familieadvokat utrolig meget. Jeg sætter den menneskelige vinkel højt, da oprigtig empati og troværdighed, sammen med en høj faglighed, er med til at skabe den bedste rådgivning.

Som familieadvokat og mor til tre møder jeg også rigtig mange delebørnsforældre med udfordringer, der endnu ikke er blevet til en sag i Familieretshuset eller ved domstolene. Udfordringer der hurtigt kan blive til en stor, ofte unødig konflikt i delebørnsfamilien. En konflikt, der begynder at fylde mere i hverdagen, end hvad godt er – for både delebørnene og deres forældre. For man skal huske på, at når noget er blevet alvor for de voksne, så er det også blevet alvor for børnene. Nogle gange føler de mennesker, at deres verden ligger i ruiner. De befinder sig i en situation, der for dem kan føles kaotisk, uoverskuelig og til tider håbløs. Jeg sætter meget højt at hjælpe med at navigere, og det er så fantastisk at hjælpe de mennesker ud på den anden side.

Mit arbejde er en stor del af min identitet – måske også derfor, jeg har et oprigtigt ønske om at gøre en forskel for de mennesker, jeg møder på min vej. Jeg står last og brast med de mennesker, jeg møder, for jeg er en fighter, både menneskeligt og fagligt. Når man opnår et andet menneskes tillid, forpligter det hele vejen igennem.

Som årgang 1980 har jeg, som så mange andre, mødt udfordringer i mit liv, privat og professionelt. De har været med til at lære mig om livet, og forme mig som menneske og advokat. Det har også lært mig, at man kan knokle sig til toppen – uanset hvor man starter.

Livet som karrierekvinde på toppen, med kunder fra hele landet, og mor til 3 betyder, at jeg indimellem sover med skoene på – jeg er mor 24/7, og altid lidt på arbejde, for jeg elsker det, jeg laver. Jeg jonglerer karrieren med den betingelsesløse kærlighed, jeg har til mine tre børn, og har aldrig skypet dem godnat. Barndommen genudsendes ikke. Ikke desto mindre derfor, kæmper jeg for, at delebørnsforældres udfordringer ikke bliver til årelange konflikter.

 

FIND MIG OGSÅ HER:

Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/www.forumadvokater.dk

Linkedin-profil: https://dk.linkedin.com/in/helenetreschow

Facebook-profil: https://www.facebook.com/forumadvokater

 

SAMARBEJDSPARTNER:

 

UDDRAG AF ØVRIGE FAMILIERETLIGE AKTIVITETER:

Advokat og juridisk rådgiver på Sjællands Universitetshospital Køge og Roskilde, samt på Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse.

Advokat og juridisk rådgiver på Professionshøjskolen Absalon i Roskilde, Næstved, Slagelse, Sorø, Vordingborg og Nykøbing F.

Advokat og juridisk rådgiver på Campus Køge.

En del af ekspertpanelet på Vores Børns brevkasse på www.baby.dk

Bidrager løbende med artikler til delebørnsforældre til diverse medier, herunder blandt andet til www.baby.dk.

Bestyrelsesmedlem i Lyngvejens Krisecenter i Køge, siden maj 2021.

TIDLIGERE:

Landsdækkende børnemagasin Børn og Fritid.

Interview hos P4, DR Byen om digitale krænkelser og Babysam (se min Linkedin-profil, hvis du vil høre interviewet).

Tidligere frivillig rådgiver i Maryfondens projekt “Råd til Livet”, hvor jeg har rådgivet voldsramte kvinder på landets kvindekrisecentre.

Tidligere familieadvokat-blogger på hjemmesiden Baby Bazar.

 

ØVRIG PROFIL:

Cand.jur., Københavns Universitet 2004.
Advokatfuldmægtig, 2006.
Advokat, 2008.
Tidligere elitetennisspiller og tennistræner, og stadig aktiv med ketsjeren.
Familiemenneske.
Har fem katte.

 

SPROG:

Dansk og engelsk

Tak fordi du læste med. Vores børn er det vigtigste i livet, og derfor er det afgørende, at du finder en familieadvokat, du kan føle dig tryg ved. Du er velkommen til at ringe og/eller skrive til mig, inden du vælger din familieadvokat.

Kontaktinformation

Telefon: (+45) 46 38 03 89
Mobil: (+45)53 73 71 79
E-mail: htr@forumadvokater.dk

Sekretær