Her få timer før Spanien spiller skæbnekamp ved VM sender Forum Advokater en pressemeddelelse om, at advokat José Barnils netop har fået betroet et betydeligt tillidshverv i den spanske klub F C Barcelona.

For fire uger siden var der i FC Barcelona valg af formand.

Sandro Rosell vandt stort. Han fik 62% af de cirka 55.000 stemmer. Nummer to fik kun 14%.

Sandro Rosell har bedt advokat José Maria Barnils, som til dagligt er advokat hos Forum Advokater, om at påtage sig hvervet som bestyrelsesmedlem af FC Barcelonas sociale udvalg (det er det udvalg som dækker medlemmer, FC Barcelonas Fond, fan clubs mv). Der er 10 bestyrelsesmedlemmer (fire af dem er endvidere medlemmer af FC Barcelonas bestyrelse) i udvalget. Hvert medlem har sit eget område og ansvar. José Maria Barnils er ansvarlig for de udenlandske fan clubs.

Det er første gang at et medlem af udvalget er bosiddende i udlandet og det er endnu vigtigere at det er den første gang at FC Barcelona har en mand, som udelukkende vil tage sig af klubbens udenlandske fan clubs. Man kan sige, at Jose Maria Barnils bliver FC Barcelonas ambassadør i forhold til disse fan clubs.

Jose Maria Barnils får først og fremmest til opgave at repræsentere FC Barcelona, specielt når en fan club holder et vigtig arrangement, f.eks. et jubilæum (5, 10, 15 osv år) eller holder en anden vigtig event. José Barnils skal også deltage i andre events (venskabskampe, fan clubs kongresser, Champions League kampe, osv), hvor klubben mener at det er vigtigt at han skulle deltage i samt i udvalgets møder i Barcelona.

Opgaven klarer Jose Maria Barnils i fritiden. Forum Advokater har dog givet håndslag på, at der bliver udvist fleksibilitet, så rejseaktiviteten kan sammenpasses med jobbet som dansk og spansk advokat hos Forum Advokater.

José Maria Barnils er tillige Generalkonsul for Panamá i Danmark. Det tillidshverv har han haft siden 1996.

KONTAKT OG DATA:

José María Barnils
advokat, Abogado
dir. tlf.: 4638 0383
jmb@forumadvokater.dk