Projekbeskrivelse

Dødsbo

Bud er velkommen – charmerende og velbeliggende fristed udbydes. Denne historiske gårdejendom stod i sin tid for udstykningen af det omkringliggende sommerhusområde ved stranden i Hønsinge Lyng. I mange år har den været i den samme families eje, så der er tale om en sjældent udbudt fritidsbolig med en særlig atmosfære og rigtig god plads til at invitere både venner og familie forbi på ferie. Huset rummer hele ni værelser og to store stuer plus tre badeværelser, et ekstra bruserum, billiardstue og to køkkener. Ejendommen er velbeliggende på en 5.906 kvadratmeter stor grund, som giver følelsen af at være privat og ugenert. Til grunden er der herudover tennisbane i de rigtige mål, som giver mulighed for mange timers underholdning. Tidligere ejer har dog ikke vedligeholdt overfladen de seneste år.

Fra adressen er der få minutters gang til en skøn og meget børnevenlig badestrand, hvorfor det er oplagt at starte dagen med en morgendukkert. Området er endvidere kendt for et rigt dyreliv, og det er derfor ikke unormalt at opleve råvildt helt tæt på. Odsherred er generelt kendt for en særlig skøn natur, der indbyder til gåture i området. Derudover er ejendommen kun 1 times kørsel fra København og tæt på gode indkøbsmuligheder i både Vig og Asnæs.

Ejendommen præsenterer sig endvidere yderst charmerende med stråtag, som løbende er skiftet og vedligeholdt. De mange værelser og den praktiske indretning med hele tre trapper mellem de to etager betyder, at I får et væld af spændende muligheder her på adressen og kan tilpasse stedet til netop jeres behov. I kan eksempelvis etablere en separat ferielejlighed til udlejning eller til brug for familiens yngre eller ældre generation.

Man fornemmer tydeligt stedets historiske atmosfære, når man træder indenfor. Der er synlige loftsbjælker, fine sprossevinduer, flere gamle brændeovne og et originalt komfur i det ene køkken.

Velkommen til Strandgårdsvej 20.