Projekbeskrivelse

Blågårdsstræde 8B 4000 Roskilde

Rækkehus | 97 m2 | 3 vær.

Det er er ikke hvert år, at der kommer så velbeliggende et rækkehus til salg i byen.

Her kan du med meget få skridt bevæge dig ud i gågaden og nyde byens puls, samt det store udbud af detailhandelsbutikker og spisesteder.

Du behøver ikke en bil, når du bor så centralt i byen. Men skulle du alligevel have brug for parkering, er der mulighed for at købe parkeringslicens til de offentlige parkeringspladser lige ved ejendommen.

Ejendommen fremstår som da den blev renoveret i 1996, og derfor stadig i en meget flot stand. Beliggenheden er så attraktiv, at du med god samvittighed kan investere i ejendommen, hvis du f.eks. ønsker et moderne køkken. Som billeder og plantegning også viser, så er planløsningen ideel for det modne par, der ønsker at skifte den store familievilla ud, med et byhus midt i byen. Grundejerforeningen er veldrevet og med rigtig hyggeligt naboskab.

Der er fælles vaskekælder, egen lille viktualiekælder og stort isoleret loftsrum.

Når først du er flyttet ind og har sat dit eget præg på boligen, er det en billig bolig at holde i drift. Der er ikke de store udgifter til vedligeholdelse og billig fjernvarme.

Skøn lille have med markise på terrassen, hvor du blot kan nyde byens puls og glæde dig over, at du ikke længere skal bruge timer på at slå græs og klippe hæk. Nyd hellere udsigten til domkirken, og brug energien på de aktive fritidsinteresser, sommerhuset eller drømmen om den næste rejse.