Projekbeskrivelse

Dødsbo

Går I efter en bolig, der er yderst velindrettet til en familie? Så er denne etplansvilla på Grønbækvej 6 et rigtig godt bud. Her overtager I nemlig en smart planløsning med forældreafdeling samt børneafsnit på en lys og nem grund med flotte terrassemiljøer. Dernæst er ejendommen opført i 2008, så rammerne tager sig velholdte og moderne ud.

Hverdagens fornødenheder er også inden for kort rækkevidde, for S-togstation ligger kun godt en kilometer fra adressen. I bymidten er der i øvrigt både indkøbsmuligheder, bibliotek samt gymnasium og HF. Under en kilometer væk finder I desuden både skole og børnehave.

Det er ideelt for pendlerparret, at huset har en praktisk dobbeltgarage. Herfra er der ikke mange skridt til hoveddøren, som åbnes til en entré, der placerer jer centralt i huset. De 179 boligkvadratmeter spreder sig over værelsesafdelingerne i siderne samt opholdsarealet midtfor.

De to børneværelser har begge faste skabe og er tilknyttet et fælles bad, mens et rummeligt bryggers også befinder sig i den vestvendte fløj. I modsatte ende har I forældresoveværelset med walk-in-garderobe og eget bad. Som en ekstra herlig detalje, er der direkte udgang til terrassen med morgensol. Tilstødende soveværelset har I også et oplagt kontorlokale.

Køkkenet fordeler sig over fire sider og er smart integreret i det lækre, store areal, hvor I kan indrette spiseafsnit og opholdsafdeling med bløde møbler. Lyset falder bredt ind fra flere vinkler og skaber nogle behagelige rum til at slappe af i.

Udendørs folder en legevenlig have sig ud med en vidunderlig terrasse mod syd, som tilmed har delvis overdækning.

Ring for en fremvisning.